[صفحه اصلی ]     [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: اهداف و زمینه‌ها : زمینه های مورد نظر نشریه ::

دانشگاه صنعتی سهند با استعانت از درگاه ایزد متعال مفتخر است اعلام نماید در راستای تحقق اهداف و توسعه مرزهای دانش و به منظور گسترش و نشر دستاوردهای تحقیقات علمی در زمینه نظریه و کاربردهای سامانه های غیرخطی در مهندسی برق نشریه تخصصی فوق را با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت دو شماره در سال به زبان فارسی منتشر می کند. این نشریه با داشتن هیات تحریه ای مجرب و داورانی از اعضای هیات علمی دانشگاههای طراز اول کشور بستر مناسبی برای انعکاس پژوهش ها و یافته های جدید علمی و پژوهشی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان است. زمینه های مورد علاقه نشریه به شرح زیر می باشند اما محدود به این موارد نیست:

1. سامانه های دینامیکی غیرخطی و کاربردهای آنها
  2. ماشینهای الکتریکی و سامانه های قدرت
  3. مدلسازی، شناسایی، تخمین و کنترل و پیاده سازی عملی الگوریتم های غیرخطی
  4. تشخیص و محل یابی خرابی در سامانه ها و تحلیل و طراحی الگوریتم های تحمل پذیرخطا
  5. آشوب و سنکرون سازی
  6. سامانه های هایبرید، سوییچینگ و چند عامل
  7. بهینه سازی
  8. شبکه های مخابراتی
  9. سیستم های هوشمند و محاسبات نرم
  10. سیستم های بیولوژیکی و حسابگری زیستی
  11. پردازش سیگنالها، تصاویر و ویدئو و اسناد، بازشناسی الگو
  12. رباتیک و بینایی ماشین
  13. سیستم ها و مدارات الکترونیکی (آنالوگ، دیجیتال و  مختلط)
  14. سیستم های گیرنده و فرستنده های رادیویی
  15. مبدل های داده (ADC & DAC )
  16. مدارات و سیستم های الکترونیکی و اندازه گیری فراصوتی و فروصوتی

تمام استادان، دانشجویان، پژوهشگران و صاحبنظران جهت مطالعه شیوه نامه نگارش و نحوه ارسال اینترنتی آثار و مقالات پژوهشی خود می توانند به وب سایت نشریه به نشانی http://jnsee.sut.ac.ir مراجعه نمایند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان