[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای موضوع مقاله: مدلسازی و شبیه سازی

امیر حبیب زاده شریف، محمد سلیمانی،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

اتصالات نوری، به عنوان جایگزینی مناسب برای اتصالات الکتریکی در بوردها و تراشه های کامپیوتری، توسط فوتونیک سیلیکونی مجتمع مبتنی بر تکنولوژی CMOS قابل تحقق هستند. موجبر شیاری عایقی، به عنوان یکی از جدیدترین ساختارهای موجبر نوری، می تواند زیرساخت قطعات پسیو و اکتیو این مدارهای مجتمع را تشکیل دهد. قطعات پسیو دارای رفتار خطی هستند. از اثرات غیرخطی در موجبرهای فوتونیک سیلیکونی نیز می توان به منظور تحقق قطعات اکتیو تمام-نوری مثل لیزر، تقویت کننده و مدولاتور استفاده کرد. از طرفی، Si-nc:SiO2 به عنوان ماده ای جدید، دارای خاصیت غیرخطی قوی تری نسبت به Si است. نتایج تحلیل های تمام-موج موجبر شیاری در رژیم های خطی و غیرخطی نشان می دهند که ناحیه شیار این موجبر می تواند ضمن جای دادن Si-nc:SiO2، شدت نور بالایی نیز داشته باشد. بنابراین، این موجبر از طریق دو عامل رفتارهای غیرخطی را تشدید می نماید.
فرهاد محجل کاظمی، محمدرضا بنائی، مهران صباحی،
دوره 5، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در این مقاله اینورتر منبع جریان چند سطحی جدیدی معرفی می­شود که با توجه به مزایایی که دارد می­تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای اینورترهای مرسوم در سطوح جریان متوسط استفاده شود. ساختار پیشنهادی از ماژول های اساسی تشکیل شده است که با موازی شدن این ماژول ها تعداد سطوح جریان خروجی افزایش پیدا می­­کند و شکل موج جریان تحویلی به بار و یا شبکه بهبود پیدا می­کند.  برای نشان دادن مزیت های اینورتر پیشنهادی، مقایسه ای از نظر تعداد کلید، تعداد منبع، سطح جریان قابل تحمل و تلفات مبدل بین ساختار پیشنهادی و چند ساختار ارائه شده در مراجع مختلف انجام گرفته است. نتایج شبیه سازی در دو بخش متصل به بار و متصل به شبکه، عملکرد مطلوب اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار و تحویل توان اکتیو به شبکه با کیفیت مطلوب را تایید می­کند. همچنین یک نمونه آزمایشگاهی از اینورتر پیشنهادی در حالت متصل به بار تکفاز آماده و ارائه شده است که کیفیت عملی اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار را نشان می­دهد.


زهرا بونیک، موسی شمسی، محمدحسین صداقی،
دوره 7، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

 در این مقاله روشی برای مدلسازی بلادرنگ و متعامل بافت نرم در رزولوشن بالا بررسی می‌شود که در آن مدل درشت بافت نرم با غنی‌سازی مبتنی بر داده به مدل ظریف تبدیل می‌شود. برای این منظور در مرحله پیشپردازش نمونه‌های متناظر درشت و ظریف برای ساخت پایگاه داده‌های آموزشی ایجاد می‌شوند. با استفاده از یک رگرسور، مدل درشت مرحله آزمایش با مدلهای درشت مرحله آموزش مقایسه شده و وزن‌هایی به هر نمونه آموزشی تخصیص می‌یابد و با این وزن‌ها بافت ظریف مرحله آزمایش با ترکیب خطی مدل‌های ظریف آموزشی تخمین زده می‌شود. با فرض تغییرشکل‌های محلی ناشی از اعمال نیرو به بافت، روشی برای استخراج بردار ویژگی پیشنهاد می‌شود که تغییرات مکانی گره محل تماس و گره‌های اطراف آن را روی مش مدنظر قرار داده و از تغییرات گره‌های دورتر صرف‌نظر می‌کند. این مساله باعث کاهش بعد بردار ویژگی و در نتیجه کاهش پیچیدگی محاسبات میشود. برای تعیین میزان شباهت و محاسبه وزن‌های ترکیب خطی، از رگرسور غیرخطی با هسته گوسی استفاده می‌شود و برای کاهش اعوجاج ناشی از وزن‌های منفی، الگوریتم حداقل مربعات غیرمنفی در رگرسور اعمال می‌شود. روش پیشنهادی روی دو مدل بافت نرم پیاده‌سازی شده و از نظر دقت بازسازی، پیچیدگی محاسباتی و زمان شبیه‌سازی مورد بررسی قرار گرفته است.
علی قائمی، امین صفری،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

توان بالای عبوری از خطوط انتقال و هزینه‌های هنگفت ناشی از بروز خطاها در این خطوط باعث توجه ویژه محققین به مسائل مربوط به حفاظت در این حوزه شده است. ضعف‌های موجود در روش‌های حفاظت سنتی و وابستگی شدید آن‌ها به شرایط بهره‌برداری سیستم اهمیت موضوع تشخیص پیش از موعد خطا و پیش‌بینی آن با روش‌های جدید را دوچندان می‌کند. تشخیص به موقع و صدور هشدارهای مربوط به احتمال وقوع خطا با تحلیل داده‌ها و اطلاعات بدست آمده از سیستم و بررسی روابط بین پارامترهای مختلف قابل انجام است. در این مقاله از روش‌های مبتنی بر یادگیری ماشین که با دقت مناسب و مستقل از ناحیه عملکردی سیستم توان پیش‌بینی وقوع خطا را دارند استفاده گردیده است. برای بررسی عملکرد مدل‌ها تعداد زیادی داده‌ در شرایط بهره‌برداری متنوع تولید شده و به عنوان ورودی به الگوریتم‌های تحت بررسی داده شده است. همچنین تاثیر شرایط آب و هوایی مختلف به عنوان یکی از عوامل مهم در وقوع خطاها در خطوط انتقال در این مطالعه لحاظ شده است. به منظور افزایش جامعیت، بررسی صحت و مقایسه‌پذیری نتایج از سه روش KNN، SVM و درخت تصمیم در دو حالت (داده‌های نامتعادل و متعادل‌سازی شده در دسته‌بندی‌های موجود) استفاده شده و نتایج آن ارائه گردیده است. شبیه سازی‌ها و مدل‌سازی‌های ارائه شده در این مقاله با استفاده از نرم‌افزارPython  انجام گردیده‌اند.
 
رامین نیرومندفام، امیر نیرومندفام،
دوره 9، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

امروزه ارائه‌دهندگان سرویس انرژی الکتریکی ناگزیر هستند در کنار شاخص‎های اقتصادی، شاخص‌های اجتماعی و دیدگاه مصرف‌کنندگان را نیز مدنظر قرار دهند. در این مقاله با مطالعه تابع رضایت مصرف‌کنندگان به‌عنوان شاخص اجتماعی، مدل بار نوینی مبتنی بر دیدگاه غیرخطی مصرف‌کنندگان توسعه داده‌شده است. ضریب رفتار فردی پارامتر اصلی تابع رضایت و درنتیجه مدل بار پیشنهادی می‌باشد که برای محاسبه این نیاز به فعالیت‌های میدانی و آماری است. به‌عنوان راه‌کار جایگزین، در این مقاله از کشش تقاضا که یک پارامتر شناخته شده در صنعت برق است برای محاسبه ضریب رفتار استفاده شده است. همچنین برنامه‌ی پاسخگویی تشویق-محور نوینی مبتنی بر مدل بار پیشنهادی توسعه داده می‌شود. در برنامه پاسخگویی طراحی شده، نرخ تشویقی برای مشارکت مصرف‌کنندگان به‌صورت بهینه بر اساس دیدگاه‌ فردی آن‌ها مشخص شود. نتایج عددی می‌دهند که برای مطالعه تابع مصرف انرژی الکتریکی نیاز است تا علاوه بر افزایش قیمت برق، نرخ تورم و افزایش درآمد مصرف‌کنندگان نیز موردبررسی قرار گیرند. همچنین نشان داده شد که برای شبکه مورد مطالعه، اجرای برنامه‌ی پاسخگویی بار بر روی مصرف‌کنندگان خانگی کمترین هزینه را دارد. حال‌آنکه برای دست‌یابی به بیشترین رفاه، مناسب‌تر است این برنامه‌ها بر روی مصارف عمومی انجام شود.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4642