[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای قائمی

دکتر سحرانه قائمی، خانم فرناز قنبرپور،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله روشی برای طراحی کنترل‌کننده درچارچوب کنترل تطبیقی مدل مرجع وفیدبک خروجی تطبیقی، با استفاده از تابعی از خطای تعقیب مسیر و کنترل تناسبی برای دسته‌ای از سیستم‌های خطی پیوسته با تاخیرهای متعدد متغیر با زمان در حالت، ارائه شده است. کنترل‌کننده پیشنهادی علاوه بر این‌که نسبت به تاخیرهای نا‌معین، متعدد و متغیر با زمان فرایند و اغتشاش خارجی با کران‌های نا‌معین مقاوم است، تاثیر قابل ملاحظه‌ای در بهبود رفتار حالت‌ دائم و عملکرد گذرای سیستم حلقه بسته دارد. اثبات پایداری سیستم حلقه بسته و همگرایی خطا، با استفاده از تابع لیاپانوف-کراسفسکی مناسبی صورت گرفته است. نتایج شبیه‌سازی، نشان‌دهنده کارایی کنترل‌کننده‌ی پیشنهادی می‌باشد.
آرمان خانی، سحرانه قائمی، محمد علی بادامچی زاده،
دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده

 

در این مقاله روش طراحی کنترل‌کننده­های فازی نوع-2 همراه با رویت­گر فازی نوع-2 مدل T-S برای یک سیستم غیرخطی همراه با پارامترهای نامعین ارائه می­شود. مدل فازی T-S بر مبنای مجموعه­های فازی نوع-2 فاصله­ای برای مدل­سازی دینامیک سیستم غیر­خطی و دینامیک رویت­گر اعمال می­شود. پارامتر­های نامعین توسط توابع عضویت مجموعه­های فازی نوع- 2 فاصله­ای با تعریف توابع عضویت بالا و پایین مشخص می­­شوند. برای‌ کنترل­کننده فازی نوع- 2 فاصله­ای توابع عضویت و تعداد قانون­های فازی کنترل­کننده به صورت دلخواه طوری انتخاب می­شوند که با مدل فازی T-S سیستم و رویت­گر متفاوت باشند که به روش جبران­سازی توزیع شده غیرموازی (non-PDC) معروف است. برای آنالیز پایداری یک تابع لیاپانوف فازی در نظر گرفته می‌شود به طوری که شرایط پایداری به صورت نامساوی‌های ماتریسی خطی (LMIs) بدست ‌می‌آیند.

 
علی قائمی، محمدرضا بنائی، امین صفری،
دوره 5، شماره 1 - ( جلد 5 - شماره 1 1397 )
چکیده

LED درایورهای آفلاین متداول (50 یا 60 هرتز) برای کاهش مولفه‌ی فرکانس پایین نوسان در خروجی و نیز کاهش نامتعادلی توان بین ورودی AC و خروجی DC، از یک خازن الکترولیتی بزرگ استفاده می‌کنند. از طرف دیگر خازن الکترولیتی مهم‌ترین عنصر محدود کننده‌ی عمر درایور می‌باشد. یکی از روش‌های حذف این نوع خازن از ساختار درایور کاربرد جریان ضربانی فرکانس بالا به جای جریان DC ثابت می‌باشد. در این مقاله یک ساختار بدون خازن الکترولیتی با جریان ضربانی فرکانس بالا برای درایو LED ها پیشنهاد شده است. این ساختار توانایی دستیابی به ضریب توان بالا در ورودی را دارا می‌باشد. خروجی این مدار قابلیت درایو دو دسته LED مجزا را داشته و در هر خروجی از یک کلید به صورت سری با LED ها استفاده گردیده است. در مدار کنترلی ولتاژ خازن و ولتاژ خروجی اندازه‌گیری شده و با توجه به روابط بدست آمده از آن‌ها برای تنظیم جریان استفاده شده است. ساختار پیشنهاد شده برای بخش قدرتی و نحوه کنترل مناسب، باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان درایور شده است. در این مقاله روابط حاکم بر مدار پیشنهادی، نتایج شبیه‌سازی‌ها و نیز نتایج بدست آمده از نمونه آزمایشگاهی ارائه گردیده‌اند.


علی قائمی، امین صفری،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

توان بالای عبوری از خطوط انتقال و هزینه‌های هنگفت ناشی از بروز خطاها در این خطوط باعث توجه ویژه محققین به مسائل مربوط به حفاظت در این حوزه شده است. ضعف‌های موجود در روش‌های حفاظت سنتی و وابستگی شدید آن‌ها به شرایط بهره‌برداری سیستم اهمیت موضوع تشخیص پیش از موعد خطا و پیش‌بینی آن با روش‌های جدید را دوچندان می‌کند. تشخیص به موقع و صدور هشدارهای مربوط به احتمال وقوع خطا با تحلیل داده‌ها و اطلاعات بدست آمده از سیستم و بررسی روابط بین پارامترهای مختلف قابل انجام است. در این مقاله از روش‌های مبتنی بر یادگیری ماشین که با دقت مناسب و مستقل از ناحیه عملکردی سیستم توان پیش‌بینی وقوع خطا را دارند استفاده گردیده است. برای بررسی عملکرد مدل‌ها تعداد زیادی داده‌ در شرایط بهره‌برداری متنوع تولید شده و به عنوان ورودی به الگوریتم‌های تحت بررسی داده شده است. همچنین تاثیر شرایط آب و هوایی مختلف به عنوان یکی از عوامل مهم در وقوع خطاها در خطوط انتقال در این مطالعه لحاظ شده است. به منظور افزایش جامعیت، بررسی صحت و مقایسه‌پذیری نتایج از سه روش KNN، SVM و درخت تصمیم در دو حالت (داده‌های نامتعادل و متعادل‌سازی شده در دسته‌بندی‌های موجود) استفاده شده و نتایج آن ارائه گردیده است. شبیه سازی‌ها و مدل‌سازی‌های ارائه شده در این مقاله با استفاده از نرم‌افزارPython  انجام گردیده‌اند.
 

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4642